top of page

🌷TYÖPAIKKAILMOITUS🌷

Kahvila-ravintola AIDA on helmikuussa 2023 avattu lämminhenkinen lounasravintola Nurmijärven kirkonkylällä kunnantalolla. Puolet toiminnastamme on kokoustarjoilua kunnantalon kokoustiloihin. Meillä on myös tarjolla lounasta ja kahvilatuotteita. https://www.kahvilaaida.fi/

Toimintamme kasvaessa...

 

Etsin tiimiimme kokkia...

Työpaikkasi on kahvila-ravintolan keittiössä, valmistat päivittäin maukkaan noutopöytä lounaan sekä kokoustarjoilu/kahvilatuotteita (täytettyjä leipiä, suolaista piirakkaa jne). Lounas- ja kokoustarjoilujen määrät vaihtelevat päivittäin.

Ruokafilosofiamme on ”kotiruokalounas twistillä”.

Työtehtäviisi kuuluvat myös kaikki keittiön päivittäiset tehtävät.

 

Sinulla on mielellään alan tutkinto sekä hieman aiempaa kokemusta suurtalouskokin tehtävistä. Eduksesi katsotaan myös kokoustarjoilujen osaaminen. Toivon sinun nauttivan itseohjautuvuudesta, rutiineista, olet reipas, ja kiva työkaveri. Työelämän pelisäännöt ovat sinulle jo tuttuja ja sinulta löytyy joustavuutta tarvittaessa.

 

Tarjoamme pienen mutta pippurisen työyhteisön, jossa voit loistaa omana itsenäsi. Meiltä saat myös e-passin käyttöösi ja palkka sopimuksen mukaan (väh. mara tes). Päivittäisen lounas ruoan tarjoamme sinulle.

 

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hygieniapassin sekä negatiivisen salmonellatodistuksen. Valmistauduthan lisäksi esittämään suosittelijasi tiedot rekrytointiprosessin edetessä.

 

Työsuhde: vakituinen, kokoaikainen

Työaika: pääsääntöisesti ma-pe 7-15.

Työ alkaa; sopimuksen mukaan, viimeistään maaliskuussa 2024

 

Hakemukset ja cv,  kahvilaaida(a)gmail.com,

kyselyt o4o 56967o9 (älä kopio numeroa tästä suoraan) Eija

Haastattelut käynnissä jo hakuprosessin aikana.

Haku päättyy 20.2.2024

bottom of page